Construir objectes d’aprenentatge per l’espai d’experimentació

En aquest Projecte d’àmbits ens hem proposat construir objectes d’aprenentatge relacionats amb les ciències pel futur Espai d’experimentació d’educació infantil i primària.

El nostre projecte està dividit en tres fases. Investigació, desenvolupament i producció. Mentre publiquem aquest article ja estem immersos a la tercera fase. Durant la investigació vam fer un buidat del que ens imaginem nosaltres que és un “espai d’experimentació”, i vam analitzar diferents documents, uns dibuixos amb el “laboratori desitjat” pels petits, un buidat de peticions de l’equip de mestres, el currículum de primària… fins i tot, vam anar a observar-los!

29139178304_9d912e6fb5_k

En base al que hem après va començar a desenvolupar propostes, sense descartar idees d’inici, i valorant-les en grup per tal de fer propostes de millora o modificació. Finalment, amb el suport continu del Dani, la Valeria i la Thais (estudiants de l’ESCAC), cada grup va decidir quina proposta tirava endavant, i ara estem en fase de producció d’aquestes propostes.

Properament us ensenyarem el resultat final!