Publicat el documental científic del projecte de 2n d’ESO!

L’alumnat d’educació primària va fer-nos un seguit de preguntes, inquietuds i curiositats sobre la vegetació, la terra, la llum… en definitiva: sobre els sòls. És que el 2015 ha estat l’Any Internacional dels sòls. 🙂

Preguntes com ara: Quina temperatura té el sòl?, Com pot aguantar el sòl tant de pes? D’on surt el sòl? Com es crea? El sòl té vitamines? Per què les persones necessitem el sòl? Quants diners val el sòl? contaminació té el sòl? Quants tipus diferents de plantes hi ha? Si el sòl ens dóna moltes coses bones, per què ens l’estem carregant? Per què cal tirar una terra especial perquè creixin les plantes? Com es crea el sòl, d’on surt? Quant temps trigaran en destruir-se tots els sòls? I moltes més!

solsCada grup base va fer un vídeo de tres minuts responent a la pregunta sorgida de primària, però de forma que fos interessant i comprensible pels nostres companys de l’escola.

Ep, que no ha estat fàcil organitzar-nos en grups base i fer totes les tasques expertes (Disseny gràfic, cercar informació, redactar, ordenar idees, elaborar el guió, rodar, editar, etc.).

Però ja ho tenim i, finalment, hem penjat el vídeo al nostre canal. Gaudiu-ne, que aquí el posem!

Aquest documental és el producte final realitzat pels 77 nois i noies de 2n d’ESO (promoció 2014) durant el projecte trimestral del curs 2015-2016.