Com sonen els instruments musicals?

A primer d’ESO hem volgut acabar el trimestre fent un petit treball globalitzat que respongui a la pregunta: “Com sonen els instruments musicals?”.
Ho hem fet treballant plegats a les classes de música, matemàtiques i tecnologia. No només ens hem fet preguntes de com es produeix el so, com afinem, què és el que vibra, com s’amplifica el so, per què hi ha octaves, etc. També hem volgut construir instruments, no per fer bonic, sinó, precisament, per a fer sons afinats.

De moment, no ens en sortim fàcilment: fer un so afinat és molt més complicat del que sembla inicialment. Però hi estem treballant! Si ho conseguim interpretarem una peça tots plegats i us la presentarem en aquest espai.

Ara mateix, estem al taller en la fase de construcció i afinació!

TG Mans a l'obra! - Al taller!