Tercer dia del projecte #actesolidari2015 de 4t de l’IE Les Vinyes

Dimecres 11, els alumnes de 4t d’ESO es van separar per grups d’experts. Els Històriadors/Cartògrafs van seguir buscant informació perquè els de Relacions Públiques emplenessin la pàgina web. Els de Recursos Humans es van separar, uns van estar assajant tot el dia per a les actuacions que es faran a l’acte i els altres es van encarregar de buscar els poemes que es llegiran. Els de les Relacions Públiques van omplir les xarxes socials com Twitter, Facebook i Instagram, van donar a conèixer el nostre projecte a través de la pàgina web i també van crear un “hashtag” propi: #LesVinyesSolidaria.
Els Productors van decidir com organitzarien la Plaça de l’Església perquè tot hi càpiga. També va venir Rosa de Lima Garcia, llicenciada en Ciències de la Comunicació, que va fer a tots els alumnes una conferencia sobre com organitzar un esdeveniment ben fet. Després es va quedar amb el rol de Recursos Humans per explicar-los amb més detall com fer que l’acte sigui un èxit.

 

[Article elaborat per l’equip de comunicació de 4t]