Avaluació del curs 2014-2015 per part dels alumnes

anuariCom molt bé saps, en el nostre centre prenem moltes iniciatives i proposem coses noves i diferents. Aquestes propostes no són perfectes: formen part del procés de creixement i millora natural en un centre nou i diferent. Per tal de valorar quines coses podem descartar, millorar o repensar necessitem la teva valoració i les teves propostes.

Aquest qüestionari és una primera etapa d’aquesta avaluació global del centre que farem alumnes, famílies i docents. Esperem, doncs, el teu judici raonat i responsable en la realització d’aquest qüestionari. Com sempre a Les Vinyes, esperem la millor versió de cadascú!

Per a poder-lo respondre et caldrà accedir a l’enllaç amb el teu correu electrònic del centre.

Formulari d’avaluació del curs 2014-2015

Al final del formulari, hauràs de triar a quatre companys de la teva classe que formin el grup avaluador que formularà propostes concretes de millora a partir del buidat dels resultats obtinguts. Tria aquells companys o companyes que pensin que tenen bones idees i bon criteri per a representar-te. 🙂

Gràcies pel teu temps i el teu esforç. I bon final de curs!