Ja tenim aquí la donació de sang!

Després de molt treballar, per fi ha arribat el dia de la donació de sang!

Al llarg d’aquests dies hem estat treballant la campanya publicitària per aconseguir el màxim de donants! Una de les primeres coses que necessitàvem tenir un eslògan! Després de fer una pluja d’idees, i posar diverses propostes a votació, ja tenim eslògan: DONAR SANG AVUI ÉS DONAR VIDA DEMÀ.

Vam seguir un procés semblant amb el tema del logotip. Aquestes últimes setmanes hem dibuixat, votat, passat a net i escanejat el nostre logo.

El nostre logotip.

El nostre logotip.

Ja ho tenim tot a punt per demà: l’espai de la donació, un petit detall, les ganes de col·laborar en tot aquest procés… Només hi faltes tu, donant! Vine demà de 16 a 20h. al nostre Institut-Escola. Ara, més que mai, el Banc de sang i teixits de Catalunya necessita sang!

Els nois i les noies de Ciutadania,
3r d’ESO