Engeguem el treball d’experts del #projectedesigualtats

El dimecres va ser un dia intens en el #projectedesigualtats.

En la primera franja del matí iniciem el treball d’experts. Redactors, il·lustradors i dissenyadors analitzen revistes des del punt de vista del seu rol. Els productors fan una pluja d’idees per veure com finançar la revista, decideixen qui fa què i comencen a treballar.

pro5En la segona franja del matí iniciem el treball en la publicació de cada grup base. Cada grup té per objectiu final elaborar una doble pàgina de la revista sobre les desigualtats centrant-se en el tema que ha escollit (racisme, drets humans, alimentació, transport, adolescència…).

En la última franja del matí els professors ens ensenyen vídeos de nens del tercer món que fabriquen les seves pròpies joguines, i ens proposen construir el nostre propi joc amb material reciclat. Comencem a fer els nostres prototips i a pensar el material necessari i les regles del joc.