Visita al Museu de les matemàtiques

museu

Foto: Alumnes al Museu

L’altre dia els alumnes de 1er d’ESO van marxar cap a Conellà cap al Museu de les Matemàtiques. Allà van poder observar, només arribar, un parc al costat del museu, on van parar per a esmorzar i parlar una estona. Al cap d’uns moments els alumnes, tant de 1r A com de 1r B, van entrar al museu, mentre que 1r C va esperar pels voltants.

Un cop dins del museu els alumnes vam poder conèixer el nostre guia, en Milo, que després de demanar-nos que deixéssim les motxilles en un calaix ens va convidar a pujar a la planta superior en què hi havia totes les activitats.

Un cop vam ser a dalt, ens va ensenyar una de les meravelles del nostre cos. I es que si posem els nostres braços tant separats com poguem i en mesurem la llargada dels mateixos, tenim la nostra alçada total. Convido a tots els lectors que ho intentin a casa! (ara bé, sempre que tingueu espai).

Finalment vam poder gaudir de les instal·lacions amb total llibertat. Hi havia jocs de tota mena i cadascun més interessant que l’altre! Hi havia uns trencaclosques per exemple, que semblaven molt fàcils, i no negaré que alguns si que ho eren, però n’hi havia d’altres que eren gairebé impossibles. En especial un que hi havia al bell mig de la sala i que era literalment infinit. Malgrat tot, les professores i alguns alumnes que vàrem estar, vàrem aconseguir acabar-lo amb totes les peces que ens donaven. Va resultar una experiència increïble que recomano a tothom.

Sergi Sánchez, Alumne de 1r d’ESO
Article publicat originalment a la revista La verema

Àlbum: Visita al Museu de les matemàtiques