El musical Mar i Cel per dintre

Un moment de la xerrada sobre Mar i Cel per dintre

Un moment de la xerrada sobre Mar i Cel per dintre

Avui ens ha visitat en Francesc Puig, clarinetista de l’orquestra del musical Mar i cel. Ens ha explicat què passa abans, durant i després del musical. La cuina musical i teatral de tot plegat. Els músics fan set funciones a la setmana, però esdevenen força invisibles al públic ja que tot el protagonisme se l’emporten. Hem conegut com funciona un assaig, el paper del director, la complexitat del treball en directe…

Al final ens ha tocat un tema amb en Jordi Boltes, el professor de música de 3r, al piano. I hem escoltat la seva part en l’himne dels pirates i, francament, no té res a veure amb la melodia que nosaltres cantem! Però hem cantat junts, una mica, i sonava prou bé. 🙂

Seguim a primer d’ESO amb el Treball Globalitzat sobre el Mar i Cel. A Ciències Socials estem reflexionant sobre “la pirateria” actual a partir de la pel·lícula “Capità Phillips” i a música i a anglès estem preparant unes escenes de pirates amb música i efectes de só: pim, pam, boom, crac!

Seguirem informant!