La participació de l’alumnat més enllà de les aules

Aquest matí l’alumnat de secundària ha pogut votar els seus dos representants al Consell Escolar del centre. Es van presentar cinc candidatures (tres d’alumnes de 1r d’ESO i dues d’alumnes de 2n) i el resultat ha estat el següent:

Alumnat d'ESO votant els seus representant al consell escolar.

Alumnat d’ESO votant els seus representant al consell escolar.

Daniel Orellana (3r d’ESO): 122 vots

Lluna González (1r d’ESO): 103 vots

Pol Sebastián (3r d’ESO): 84 vots

Bernat Puig (1r d’ESO): 78 vots

Aitor Reimundo (1r d’ESO): 25 vots

Donem l’enhorabona al Daniel i a la Lluna i els engresquem a formar part del Consell Escolar de forma activa amb la finalitat de millorar el nostre Institut-Escola.

A més, a dia d’avui ja tenim un delegat/da i un subdelegat/da per cada grup-classe i ja hem fet la primera reunió de Consell de delegats/des amb l’objectiu de millorar la gestió de l’estona d’esbarjo.

Un moment de la reunió del consell de delegats/des.

Un moment de la reunió del consell de delegats/des.

Paral·lelament, els delegats/des i subdelegats/des de 3r i 4t d’ESO formen part del projecte Corresponsals de l’Ajuntament del poble. Periòdicament, els nois i les noies es reuneixen amb la Jenifer, la dinamitzadora juvenil, per treballar aspectes relacionats amb Castellbisbal i els joves.

I per últim, les delegades i subdelegades de 4t d’ESO formen part de la Comissió de preparació del viatge de final d’etapa, juntament amb representants de les famílies i del professorat.

Ja veieu, doncs, que la participació del nostre alumnat va molt més enllà de les aules!