Sortim pel poble a fer la difusió de la donació de sang!

Dilluns passat, dia 17 de novembre de 2014, els nois i les noies del grup de Ciutadania de 3r d’ESO vam sortir pel poble a informar a la gent sobre el nostre projecte d’Aprenentatge i Servei (ApS) amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. L’objectiu el teníem clar: havíem d’informar sobre la campanya de donació de sang prevista pel dimecres 26 de novembre a la tarda.

Un grup penjant el pòster de la donació de sang.

Un grup penjant el pòster de la donació de sang.

Abans de sortir pel poble ens vam organitzar per grups base. Cada grup base tenia assignada una zona del poble on anar a difondre la campanya de donació de sang. Ens vam repartir el material (fulletons informatius i pòsters) i vam sortir del centre. Entre d’altres coses, vam anar a les altres escoles i a l’institut i els hi vam deixar un pòster i uns quants tríptics perquè el deixessin a consergeria; vam repartir fulletons a la gent que ens trobàvem pel carrer i els hi vam explicar el nostre projecte; vam enganxar diversos pòsters amb tota la informació a diferents punts; i, finalment, vam deixar unes quantes carteres buides a diferents indrets del poble amb un missatge en el seu interior.

Al llarg d’aquesta setmana estem acabant d’enllestir els últims preparatius abans del dia de la donació: passarem per les aules d’infantil, primària i secundària a repartir els fulletons; hem preparat uns “Bon dia” sobre la importància de donar sang; hem passat la informació del projecte a l’àrea de comunicació de l’ajuntament perquè també en facin difusió, etc.

S’acosta el dia! Quins nervis!

Andrea i Gemma, del grup de Ciutadania de 3r d’ESO