Un experiment matemàtic sobre el comportament viral de les xarxes socials

Els alumnes de matemàtiques de 2n d’ESO de l’Institut-Escola Les Vinyes estem fen un experiment: una cadena de missatges per a reflexionar i aprendre al voltant de la funció exponencial, les potències i les seves aplicacions en la moltes branques de la ciència. 

cadena

Foto. cadena

Estem fent un experiment sobre el comportament viral de les xarxes socials. En aquest experiment tu “ets fill” de la persona que t’ha passat la cadena, i les tres persones que tu escullis seran fills teus a dins la cadena. El teu paper en aquest experiment és molt important, la cadena no es pot trencar. L’experiment serà un èxit quants més fills, nets, bésnets tinguis!

De moment, la cadena ja ha arribat a 100 persones, però la volem fer créixer: busca un company de 2n d’ESO i digues-li que vols participar-hi!

Al final de l’experiment publicarem els resultats i podràs veure la teva descendència. Per participar no cal donar cap dada personal.

El dilluns 24 de novembre, en acabar la setmana de la ciència, publicarem un primer informe amb l’anàlisi i els resultats al nostre bloc de matemàtiques.

 

Tags: