El projecte de Ciutadania a Catalunya Informació

El passat dijous 6 de novembre va venir la Montse Poblet de Catalunya Informació a Les Vinyes. Ella s’encarrega del “Bloc de mestres”, l’apartat de notícies relacionat amb el món educatiu. Buscant per internet va descobrir l’Institut Escola Les Vinyes i, concretament, va conèixer el projecte d’ApS amb el Banc de sang i teixits de Catalunya que estem fent els nois i noies de 3r d’ESO a Ciutadania.

Logotip de Catalunya Informació

Logotip de Catalunya Informació

 

El dia que va venir, nosaltres estàvem fent classe normal i ella anava passant pels difertents grups d’experts i ens anava fent preguntes sobre el projecte. Un cop va finalitzar la classe la Montse va entrevistar el Marçal, el nostre professor. Finalment, el grup d’experts encarregat de les enquestes i entrevistes la va entrevistar.

 

La Montse ens va dir que ens informaria del dia que s’emeti el programa. Ja us ho comunicarem!

 

Andrea Ventura i Gemma Margarit,
del grup de Ciutadania de 3r d’ESO