Astres en contra?

biblioAstres

Exposició a la biblioteca

El passat dijous 30 d’octubre es va organitzar, des de les assignatures de Ciències Socials i Ciències Experimentals, una sessió didàctica d’observació dels astres, dirigida als alumnes de 1r d’ESO.

Per a l’ocasió comptàvem amb la col·laboració de membres de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell que ens van introduir en el fascinant món de l’Univers i en concret, de les galàxies, amb una xerrada i posterior observació amb telescopis per als alumnes i familiars que ens acompanyaven.

La xerrada va ser un èxit d’assistència i els alumnes van demostrar el seu interès per molts temes d’astronomia, formulant gran quantitat de preguntes a l’Albert Morral, membre de l’Agrupació.

Malauradament a l’hora de començar l’observació els núvols ens van fer la guitza i es va haver d’ajornar l’observació per un altre dia. Per concloure l’activitat, hem programat per una altra data, el dilluns 1/12/14 a les 18h, una nova observació, només l’activitat amb telescopis. La seva realització serà confirmada al darrer moment, depenent de les condicions meteorològiques.

patiastres

Observació al pati

En tot cas us agraïm la participació, estem segurs que tots vàrem aprendre quelcom nou.

Esperem que el proper cop els astres ens acompanyin!