L’alumnat de 1r d’ESO a les xarxes socials

Xarxes socials

Xarxes socials

A propòsit del treball globalitzat Connectats! els alumnes de 1r d’ESO hem estat parlant de les xarxes socials 2.0. Hi ha opinions per tots els gustos i una cierta consciència del que és correcte i el que no. En general està clar: les xarxes socials són com la vida mateixa!

Els nostres alumnes de 1r d’ES0 són conscients, també, que les xarxes socials són per persones de més de 14 anys. Tanmateix, la majoria d’ells tenen comptes personals a les xarxes socials. Principalment al Facebook, però també a Instagram. Hi ha un petit grup, però, que respecta la normativa i no està a cap xarxa social (14%).

En alguns casos ho saben els seus pares i han donat el seu permís per a crear el compte. En altres ocasions, els seus pares no en saben res.

N’hem fet una enquesta i els resultats són els que figuren a la gràfica següent.

xarxes

Presència de l’alumnat a les xarxes socials