Avaluació del Treball Globalitzat Connectats!

Foto: Avaluació del TG1 Connectats

Foto: Avaluació del TG1 Connectats

En acabar el treball globalitzat hem fet una posada en comú dels aspectes que ens caldria mantenir i els que caldria canviar, si es torna a fer el TG Connectats el proper curs.
Cada alumne a triat una cosa a mantenir (verd) i una a canviar (vermell). N’hem fet un recull a la pissarra i ho hem comentat.
Podem destacar que la sortida ha estat un èxit i que el Geocaching o geocerques és una activitat que cal mantenir. S’ha proposat, però, que fem alguna prova abans de sortir d’excursió. Per exemple, al pati, per tal de conèixer l’aplicació i el seu funcionament.

També ha agradat la pel·lícula #chef. No només perquè hi surten les xarxes social sinó perquè parla de la relació entre un nen i el seu pare i la d’una família de pares separats. Hi ha coses que no són les TIC que són més importants. 🙂

També podem destacar que l’aprenentatge de Prezi ha estat més complicat del que semblava i molts pensen que amb les presentacions en diapositives “normals” (PPT i Open Office Impress) ja en tenim prou. Hi ha un grup de persones, però, que pensen que és interessant i que val la pena aprendre-ho.

El que menys ha agradat ha estat que la WIFI no funcionava bé tots els dies. Això ens impedeix treballar amb regularitat, ens fa perdre molt de temps intentant connectar i “ens fa perdre la paciència”. Cal dir que les coordinadors TIC i TAC hi están treballant: estem en fase de proves!

En tot cas, aquí hi ha unes captures dels papers de colors: si el mireu amb atenció podreu treure les vostres pròpies conclusions!

La valoració general és que el treball globalitzat Connectats val molt la pena fer-lo i que el proper curs s’hauria de millorar i repetir amb els nous alumnes.