Human Bodies, el primer Treball Globalitzat de 3r d’ESO

human bodies

Exposició Human Bodies

L’exposició HUMAN BODIES ha estat el punt de partida del primer Treball Globalitzat de l’alumnat de 3r d’ESO d’enguany. L’exposició és una mostra amb més de 150 òrgans individuals i 12 cossos complets, una forma d’apropar-se al cos humà i a la ciència d’una forma totalment diferent.

Al Treball Globalitzat HUMAN BODIES hem abordat el cos humà des de l’interior (observant preparacions microscòpiques de teixits, visitant l’exposició HUMAN BODIES…), fins l’exterior (dibuixant el cos de tres alumnes, expressant les seves parts en diferents idiomes i colors, redactant sobre el paper profundes reflexions…). Fins i tot hem escrit gregeries i hem omplert el vestíbul de la biblioteca amb una exposició ben maca. Aquí en podeu veure un reportatge fotogràfic:

Gràcies a tothom per la bona feina!