Pla d’acollida: Gimcana i Lipdub a l’ESO

Lipdub Happy

Final al pati del Lipdub “Happy”

Aquesta setmana hem realitzat el pla d’acollida del l’alumnat de l’ESO.

Els nois i noies de primer d’ESO han estat rebuts pels seus tutors i han fet activitats per a conèixer els companys. Els alumnes de 2n d’ESO han preparat una gimcana per als nous de primer, un seguit d’activitats per tot el centre per a situar-se i aprendre on és cada cosa. També els han donat consells i orientacions en base a la seva experiència en el centre!

L’alumnat de 3r ha preparat un Lipdub per a tot el centre, a partir de la cançó Happy. Després d’un recorregut força divertit per l’Institut-escola hem acabat tots al pati formant un somriure gegant: 🙂

Reportatge del Pla d’acollida a l’ESO

Els de 4t de l’ESO han participat del Lipdub i han organitzat les optatives, el projecte de recerca i l’estructura del seu darrer curs al centre. Ens anem fent grans…

Ara ja hem començat les classes: que tinguem tots un bon curs!