Visita de l’escriptor Roberto Malo

Avui, els nois i les noies de 1r d’ESO hem compartit una estona ben divertida amb l’escriptor Roberto Malo, que ens ha vingut a veure des de Saragossa.

Durant el curs, a l’espai d’Animació lectora conduït pel Marçal, hem tingut l’oportunitat de recomanar llibres. Vam demanar-li que un dia ens en recomanés un ell, de llibre. I dit i fet: un dia es va presentar a classe amb el llibre “Malos sueños”, de Roberto Malo. És una recull de “contes breus de terror i humor”, com els defineix ell. A l’aula vam llegir algun dels contes i vam preparar la presentació que hem fet avui: algunes persones li han fet preguntes, d’altres han fet una lectura dels contes a “dues veus” i, sobretot, el Roberto ens ha explicat moltes anècdotes dels seus contes i llibres.

La Marina i el Jatniel presentant l'escriptor.

La Marina i la Fani llegint “Día de pesca” a dues veus. Al costat, la Marta, presentadora de l’acte.

Sabíeu que el Roberto és animador i que simplement escriu contes i llibres per afició? Sabíeu que el conte “El examen” va portar sort a molts dels seus amics/gues quan s’examinaven del carnet de conduir? Sabíeu que la majoria de contes que ara li han publicat els va escriure amb 13 anys?

Al final de l’acte, que ha tingut lloc a la biblioteca del centre, qui ha volgut s’ha pogut emportar un curiós autògraf de l’escriptor.

Moltes gràcies als companys i les companyes que han amenitzat l’acte i, sobretot, al Roberto per la seva visita! 😉

El Roberto amb els seus contes i llibres publicats.

El Roberto amb els seus contes i llibres publicats.