Visita al Museu de la Ciència i de la Tècnica, a Terrassa

El dia 7 de maig els alumnes de 2n d’ESO vam anar al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa. Primer vam parar al parc de Sant Jordi, davant de la Masia Freixa. Des de plàstica ens van demanar que la dibuixéssim. Quan vam acabar, ens van deixar temps lliure per esmorzar i conèixer els que havien estat els jardins de la masia i que ara són el Parc Sant Jordi (espai municipal).

Dibuixant la Masia Freixa.

Dibuixant la Masia Freixa.

Després vam anar caminant fins al Museu de la Ciència i de la Tècnica. Allà ens vam dividir per classes i ens van fer el recorregut de la part de l’energia. Ens van donar informacions sobre el tema i perquè ho acabéssim d’entendre hi havia, al llarg de la visita, uns panells amb exemples perquè provéssim les diferents teories que ens havien explicat.

Provant alguns experiments.

Provant alguns experiments.

Un cop acabada la visita vam marxar cap a l’autocar. Va ser una sortida molt interessant, on vam veure la ciència des d’un altre punt de vista molt més divertit.

Tot l'alumnat de 2n d'ESO amb les professores, davant de la Masia Freixa.

Tot l’alumnat de 2n d’ESO amb les professores, davant de la Masia Freixa.

Paula Pérez i Laura Mon, 2n d’ESO