Excursió a Barcelona amb 1r d’ESO

La setmana passada, el dijous 13 de març, els nois i les noies de 1r d’ESO de l’Institut Escola Les Vinyes vam anar d’excursió a Barcelona.

La jornada es va dividir en tres moments. Durant la primera part del matí, organitzats per grups classe (A, B i C) i acompanyats per professors/es de l’equip docent de 1r, vam fer una visita pel centre històric de la ciutat organitzada des de l’àrea de ciències socials. Cada grup vam fer un recorregut diferent, però tots vam començar al Passeig Picasso i vam acabar a la Plaça Vicenç Martorell. Durant el recorregut havíem de fer 9 parades, en cadascuna de les quals llegíem una petita ressenya informativa i ens fèiem fotografies. Posteriorment, aquestes fotografies les treballarem a classe.

Després de dinar i gaudir d’una estona de descans a la plaça Vicenç Martorell, ens vam dirigir al teatre Poliorama, situat a la Rambla. Vam veure l’espectacle “BITS” de la companyia “El tricicle”. Durant més d’una hora vam riure i gaudir del teatre gestual i d’humor de la companyia. També vam poder fixar-nos en com actuen i agafar idees pel treball de teatre gestual que estem portant a terme des de l’àrea de llengua catalana.

Vam passar un dia agradable i el bon temps ens va acompanyar durant tota la sortida! 😉

BITS del Tricicle

BITS del Tricicle