“El petit príncep” en viu!

L’any 2013 es va commemorar el 70è aniversari de la publicació del llibre “El petit príncep” d’Antoine de Saint-Exupéry. Per aquest motiu, l’alumnat de 6è de primària de l’Escola Benviure de Castellbisbal va preparar la representació de l’obra. Ahir va tenir lloc l’estrena i nosaltres, els nois i les noies de 1r d’ESO de Les Vinyes, hi vam assistir com a públic perquè també estem treballant l’obra a Llengua catalana. Els companys/es del Benviure ho van fer molt bé! Des d’aquí els volem felicitar i els animem a seguir fent activitats d’aquest tipus!

Curiosament, un any després de celebrar el 70è aniversari de la publicació del llibre, es commemora el 70è aniversari de la mort de l’autor. Antoine de Saint-Exupéry compaginava la tasca d’escriptor amb la d’aviador (sovint, font d’inspiració de les seves narracions) i va morir en un accident mentre sobrevolava el desert.

Fragment d'El petit príncep

Fragment d’El petit príncep