Els alumnes de 3r tornem a l’ICFO!

Foto: els alumnes de 3r a “L’art de comunicar ciència”

Els alumnes de 3r d’ESO estem participant en un concurs organitzat per “The Institute of Photonic Sciences”: Illuminating curiosity. Estem elaborant videos responent una sèrie de preguntes relacionades amb la llum. En aquest context se’ns va convidar a participar en una sessió de divulgació de ciència, titulada “L’art de comunicar ciència“.

En aquesta sessió ens han explicat com es pot comunicar de manera divulgativa aspectes científics que sovint són difícils d’explicar. Hem vist exemples de com es treballa en programes com el Quèquicom del canal 33, entre d’altres. La Míriam Martí, Outreach Project Manager en ICFO i Guionista en Àrea Educatius TV3, va ser l’encarregada de fer una instructiva xerrada. El càmera Carles Díaz ens va fer una classe pràctica de tècniques de gravació. La sorpresa va ser que a Carles, ja el coneixiem! 🙂

Comencem a sentir-nos autèntics icfonians!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA