Projecte “Corresponsals”

cbjove

La setmana passada els delegats/des i subdelegats/des de 3r d’ESO del nostre Institut Escola es van reunir amb la dinamitzadora juvenil de l’Ajuntament de Castellbisbal que coordina el projecte “Corresponsals”.

Aquest projecte sorgeix de la necessitat de poder establir un canal de comunicació directe amb els joves i el departament de Joventut de l’Ajuntament del poble, emmarcat dins del projecte PIDCES als instituts. La seva finalitat té una doble vessant: d’una banda, informar i fer difusió dels recursos existents a Castellbisbal en matèria de Joventut i, de l’altra, recollir les inquietuds i preferències dels i les joves en  els àmbits en els que es mouen.

Creiem que iniciatives com aquesta afavoreixen la maduresa personal i la participació ciutadana dels nois i les noies, fomentant una educació en valors per aprendre a aprendre, pensar i desenvolupar el seu esperit crític.

Una de les primeres informacions que ens van donar és que el proper dissabte 22 de febrer, a la tarda, faran una trobada de joves entre 14 i 29 anys per escoltar idees i fer propostes pel Pla local de joventut per als propers anys. Animeu-vos a anar-hi, serà una bona oportunitat per a dir-hi la vostra! 😉

pla joventut