Pintada anamòrfica

Els alumnes de 1r d’ESO han fet una pintada a l’aula de Matemàtiques inspirada en l’obra de Felice Varini. La pintura és un anamorfisme, una imatge deformada de tal manera que cobra especial sentit quan es mirar des d’un punt de vista concret. Aquesta activitat voluntària ha estat el colofó d’un treball globalitzat que ha girat entorn a la bellesa.

Us convidem a fer una ullada a les fotografies del procés que vam seguir!

A la revista La Verema que escriuen els alumnes del centre podeu llegir un article amb més informació.

Fent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzat
Fent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzat
Fent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzat
Fent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzatFent la pintada anamòrfica dins el treball globalitzat