Va de treball globalitzat!

A primer d’ESO ens preguntem: Es pot medir la bellesa?

A segon d’ESO ens preguntem: No water, no life?

A tercer d’ESO exclamem: L’humanisme, a escena!

No ens hem tornat bojos, és que estem fent Treball Globalitzat aquestes setmanes i, és clar, les coses són diferents. Aquests dies ens centrem en un tema i l’abordem des de molts punts de vista!

humanistes

Foto: Ni homenets, ni homenots: humanistes!! 🙂

Els de tercer d’ESO, aquest divendres hem acabat el treball globalitzat amb una recitació conjunta entre tots els alumnes a la biblioteca: Petrarca, Dante, Garcilaso, Rojas han sortit a escena, juntament amb Ausiàs March, Joanot Martorell, la Carmesina i en Tirant! També ens han parlat Erasme de Rotterdam, Luter i Vives, entre altres. Tots bona gent! 🙂

A segon d ‘ESO, encara estem donant voltes a la preguntes plantejades: Quines són les principals conseqüències de no tenir aigua potable?  L’aigua és un recurs exhaurible? I l’aigua potable?  Per què floten els cossos? De quina aigua parlem? Aigua neta o aigua bruta?

I a primer d’ESO, estem a punt, a punt de començar a buscar la bellesa en la música, la poesia, la pintura, la matemàtica, la poesia, les frases fetes o en les paraules que més ens agraden. La podrem medir? Ep, no podem avançar res… ara mateix hi estem treballant!