Publicada la pel·lícula Tres històries i un destí

1714, Tres històries i un destí

Pel·lícula Tres històries i un destí

Durant el mes de desembre hem estat treballant el en projecte de fer una pel·lícula entre tots els alumnes de la promoció. A través dels cinc rols (escriptor-guionista, càmera, actor, director i productor-attrezzo) hem format els 13 grups que han treballat en les tretze escenes de la pel·lícula. Un treball complex que s’ha anat encaixant amb l’esforç i compromís de tothom.

Però ens n’hem sortit! I, després de la presentació a les famílies, ja tenim publicada la pel·lícula dedicada a la batalla de Barcelona de 1714: Tres històries i un destí. Aquí la teniu:

Projecte: Tres històries i un destí de l’Institut Escola Les Vinyes.

Aprofitem per felicitar aquí el bon treball de tots els alumnes de 2n i el seu formidable equip docent, que ho han fet possible. Properament publicarem les preses falses, de moment, aquí teniu el making of.

Ara, gaudiu de l’amor, la guerra i l’aventura. 🙂