Presentació dels projectes del 1r trimestre

Demà divendres, a les 13 h., us presentarem el resultat de dues intenses setmanes dedicades a elaborar un gran producte en grups cooperatius, a càrrec de les tres promocions de l’ESO.

projecte

Foto: Treball analògic i digital

Projecte Exposició  “El patrimoni de Castellbisbal”

L’alumnat de 1r ha treballat en l’elaboració d’una exposició sobre el Patrimoni de Castellbisbal, amb panells, guies, pòsters i molt més.

L’exposició estarà oberta entre les 13 h i les 14 h, i s’anirà entrant en grups reduïts. Els alumnes de primer us faran una visita comentada. L’entrada serà per la porta del C. Major.

Projecte Pel·lícula  “Tres històries i un destí”

projecte 2n

Foto: Rodatges exteriors

L’alumnat de 2n es va convertir durant el projecte en directors, guionistes, càmeres i productors per tal de posar en marxa una pel·lícula sobre la batalla de Barcelona del 1714. Catorze escenes de tres històries entrellaçades són l’argument de la pel·lícula. No us perdeu l’estrena!

L’entrada serà per la porta del C. Dr. Llarc. La projecció es durà a terme a la biblioteca, a les 13 h. i serà presentada pels alumnes de 2n.

Projecte Magazine televisiu “Drogues. En parlem?”

projecte 3r

Foto: Al plató

A tercer d’ESO han fet un magazine televisiu al voltant de les drogues, des del punt de vista personal, social i econòmic. Una obra coral amb sets d’entrevistes, reportatges, taules rodones, debats, humor i concursos al voltant d’un tema complex. La quota de pantalla ocuparà tot el share disponible! 🙂

L’entrada serà per la porta del C. Dr. Llarc. La presentació i projecció es durà a terme al gimnàs, a les 13 h.