Projecte Una exposició sobre el patrimoni de Castellbisbal

Treballant a classe

Foto: Treballant a classe en grups base

Enguany se celebra el mil∙lenari del primer document en el que apareix una referència coneguda de Castellbisbal (1013) i que, en motiu d’això, l’Ajuntament ha organitzat una exposició sobre el patrimoni de la vila. Aprofitant aquesta circumstància, la promoció dels alumnes de 1r d’ESO hem endagat un projecte que té com a finalitat la creació d’una exposició que tingui com a denominador comú el patrimoni de Castellbisbal.

Ja portem una setmana de treball i hem fet molta feina: reflexionar sobre què és una exposició o què significa “patrimoni”, hem assistit a una xerrada, hem visitat l’exposició de l’Ajuntament, hem format grups base i hem conegut els rols experts per a treballar plegats i fer l’exposició: Comissari, productor, redactor, i presentador/guia. No hem parat i encara ens queda molt per fer!

Àlbum de fotografies de projecte