Consell de delegats i delegades

Dilluns vam fer la 1a reunió del Consell de delegats/des i subdelegats/des a l’Institut Escola Les Vinyes de Castellbisbal. Aquest curs 2013/2014 el Consell està format per 14 nois i noies de 1r a 3r d’ESO que han estat escollits per majoria pels seus companys/esde classe i el coordinador pedagògic del centre. La finalitat del Consell és treballar per millorar el nostre Institut Escola.

Els objectius d’aquesta primera reunió van ser conèixer-nos i establir les línies de treball per a aquest curs. També va servir per a resoldre dubtes i aclarir quines són les funcions dels delegats/des i subdelegats/des al nostre centre.

Ara mateix els membres del Consell de delegats/des tenen unes tasques concretes a desenvolupar: recollir propostes i valoracions dels companys/es del grup-tutoria de cara a la junta d’avaluació del 1r trimestre i començar a treballar amb els respectius grups-classe al voltant de la proposta de crear un espai de jocs de taula durant les hores d’esbarjo.

Felicitem els membres del Consell de delegats/des de Les Vinyes per la seva participació i aportacions a la primera reunió del curs! 😉

collage delegats