Tria la teva aventura i molts més!

LLIBRES1

Dos dels llibres recomanats.

La Fanny de 1r C ens ha recomanat el llibre “Matilda”. El llibre tracta d’una nena a qui li encanta llegir però el seu pare no la deixa. És un llibre quotidià però molt entretingut!

En Víctor ens presenta el llibre titulat “El regne subterrani”. Aquest llibre és curiós perquè el lector personalitza la seva aventura. A cada pàgina et fan triar entre dues maneres de resoldre la situació. L’objectiu final d’aquest llibre és trobar el diamant, però… hi ha 21 finals diferents!

La Míriam ens convida a llegir “Trolas y pífias de Mateo Hidalf, una escuela de cerebritos”. Es tracta d’un nen que es diu Mateo i que fa moltes bromes i ximpleries, per això és tan conegut a la seva escola. En aquella escola no es poden fer trampes però ell en fa. Se’n sortirà o el descobriran?

Paula Pastallé, de 1r d’ESO C