T’agraden els llibres d’aventures?

Tres recomanacions d'aventures

Tres recomanacions d’aventures

El dimecres dos d’octubre l’Àlex, la Paula i la Lídia de 1r C van fer una recomanació d’un llibre a l’espai d’Animació Lectora.

L’Àlex va presentar “Diari del Greg 6: SOS atrapat en família”. Aquest llibre va d’un nen de 1r d’ESO que per Nadal no pot sortir de casa i el seu germà li fa la vida impossible. A més, té un amic que viu dos carrers al costat però pel camí es troba amb un noi que l’insulta i decideix anar per les clavegueres per no topar-se amb ell.

Si t’agraden els llibres d’aventura i divertits aquest és el teu llibre!

La Paula va presentar el llibre de “Diari del Greg: fes el teu propi diari”. Aquest llibre, encara que formi part de la col•lecció “Diari del Greg”, és diferent ja que és com si tu fossis en Greg i haguessis de fer el teu propi. També et donen idees per personalitzar samarretes, calçat esportiu… fins i tot pots fer còmics!

Si et costa llegir o t’agrada dibuixar… llegeix-te’l!

La Lídia va presentar “Atrapados en el parque de atracciones” de la col•lecció “los sin miedo”. Aquest llibre va d’uns nens (la colla dels sense por) que es queden atrapats al parc d’atraccions, es fa de nit i desapareixen persones. La colla ha d’anar descobrint pistes i trobar al culpable de tot.

Recomano aquest llibre a la gent que li agraden els llibres de misteri i de por!

Míriam Lorenzo, de 1r d’ESO C