Viatge a l’època del barroc

Divendres dia 4 d’octubre de 2013, els alumnes de 3er d’ESO de Les Vinyes, junt a diferents cursos d’altres centres, vam estar al Teatre Poliorama on vam veure una actuació de la companyia de teatre anomenada Ron Lalá, que van representar l’obra de “Esos Locos Barrocos”.
L’obra està composta per entremesos, que eren unes petites actuacions que es feien en l’època del barroc entre les tres escenes d’una comèdia principal. L’actuació, des del meu punt de vista, va ser boníssima,  aconseguir que una obra que tracta sobre temes que van passar fa bastants anys, en l’època del barroc, faci riure de la manera que em va fer riure a mi, és una gran proesa. I no només expliquen coses del passat, si no que també van intercalant fets actuals que fan que els espectadors riguin, doncs els posen en un context còmic.

Àlbum de la sortida

En acabar l’obra, després de seixanta minuts, a nosaltres encara ens quedaven dues hores per marxar, vam fer una ruta turística dirigida pel Boris Mir pel centre de Barcelona. En aquesta ruta vam passar per les rambles, pel Museu d’Art Contemporani, on a l’entrada hi havia un escultura de diversos llits uns a sobre dels altres, per la Casa de la Caritat, on temps enrere havien estat vivint nens orfes i finalment ens van deixar una mica de temps lliure. Després d’aquests preuats quinze minuts lliures, a la 13:30, els autobusos van venir a buscar-nos a Plaça Catalunya, des d’on ens vam dirigir a Castellbisbal, la nostra llar.

Article de Guillem Artigau, publicat a la Revista La Verema