Bon dia, ja som aquí!

LogoLesVinyes

Mosaic humà del Pla d’acollida

Avui comença el Bon dia! Bé, recomença després d’arrencar el curs. Hem fet el Pla d’acollida i hem posat en marxa les optatives, L’hora del cinema i el primer treball globalitzat de 2n d’ESO. També hem iniciat el Projecte “Competents digitals en un món connectat” amb els companyes i companyes de 1r d’ESO. I, tot just ahir, van a fer el primer Set up! amb els nous ordinadors. Us sembla poc? 🙂

La pàgina web de l’ESO també es posa en marxa per anar explicant què fem i com ho fem. Hi ha algunes novetats que ja anirem explicant, perquè estem ampliant i fent reformes a “la casa digital” de l’Institut Escola Les Vinyes. Properament, més notícies!

Aquí teniu el primer Bon dia del curs: el vídeo que han elaborat cinc alumnes de 3r d’ESO, fent un petit reportatge del Pla d’acollida. Ells han fet la preproducció, el rodatge i la postproducció. Una bona feina! Aquí el teniu, gaudiu-ne!

Pla d’acollida 2013 a l’Institut Escola Les Vinyes de Institut Escola Les Vinyes a Vimeo.