Juguem?

T’agrada jugar? Vols conèixer jocs nous?

Després de fer l’optativa de “Viure i Conviure”, al tercer trimestre, amb el professor Marçal, us parlaré dels jocs amb els que hem jugat, per si us animeu a jugar-hi aquest estiu.

A l’optativa hem après a “saber estar”, a respectar-nos, a conèixer als altres i a divertir-nos tot jugant a jocs de taula i fent dinàmiques (algunes a l’aula i d’altres al pati).

Els jocs de taula amb els que hem jugat han estat els següents: “Los Hombres Lobo”, “La Ciutat 10” i “Ritme i Bola”.

El que ha agradat més a la classe ha estat “Los Hombres Lobo”. En aquest joc cada jugador/a té un rol que ha de desenvolupar i defensar. Hi ha dos grans grups de personatges: la gent del poble (que han de descobrir qui són els homes llop) i els homes llop (que han de guanyar al poble). Durant el joc, cadascú s’ha de defensar tot parlant i donant arguments prou vàlids per convèncer els altres.

El joc de “La ciutat 10” és un joc de la Creu Roja que consisteix en aconseguir crear la millor ciutat (per això es diu “Ciutat 10”) on poder viure. Amb les cartes d’accions i punts cada jugador ha de “construir-se” la seva ciutat excel•lent.

I finalment, el joc de “Ritme i bola” és un joc de coordinació i agilitat. Tots els jugadors ens posem en rotllana i hem d’anar fent un ritme. La dificultat apareix quan cada jugador ha d’anar fent, al seu torn, els moviments que li apareixen a la seva carta.

Us animo a jugar a algun d’aquests jocs aquest estiu!

Llorenç Segura Catalán, 1r d’ESO

El joc que més ens ha agradat