Excursió al Canal Olímpic de Castelldefels

Avui l’alumnat de 1r d’ESO hem “començat” a acomiadar el curs amb unes activitats ben refrescants! Tot i que a les 8 del matí el cel no acompanyava gaire, hem pujat a l’autocar i hem anat cap al Canal Olímpic de Castelldefels.

El temps s’ha mantingut estable i això ha permès que poguéssim realitzar les activitats previstes. En primer lloc, hem practicat canoa (ha calgut resistència i coordinació per moure la barca entre dues persones i dirigir-la cap on volíem!). Després d’una estona de descans ens hem remullat a la piscina de les instal·lacions. I, finalment, hem fet caiac (vinga remar per moure el caiac, cadascú el seu!).

Ha estat un dia ple de moments divertits, anècdotes i somriures amb el que recordarem els últims dies del curs 2012/2013 dels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Escola Les Vinyes de Castellbisbal.

Us deixem l’àlbum de fotografies perquè pugueu veure’ns en acció!

 

Alumnat de 1r d’ESO al Canal Olímpic