Avaluació del Projecte Anuari La Verema 2013

Anàlisi de premsa en grups base

Foto: Anàlisi de premsa

Quina feinada, la revista! Després d’uns dies intensos de treball, arribem al final del projecte. Tots els grups han fet ja el disseny gràfic de la seva doble pàgina que incorpora articles de l’editor, imatges, dibuixos i passatemps de l’il·lustrador i la publicitat que ha aconseguit el responsable de màrqueting amb el seu grup base. S’ha fet una bona feina, ja que tothom a aconseguit fer la seva part. Ara ens queda lligar la compaginació final, però.

També ens falta finalitzar l’auca i incorporar els dibuixos que vam fer amb els nostres companys d’educació Infantil. Assegureu-vos que tot el material està entregat en la vostra carpeta. I que està actualitzada, és clar.

activitat revista amb ESO (2)

Foto: Dibuixant l’auca

Ens queda per concloure el tema del finançament: tenim suficients diners per a imprimir la revista o només en farem una versió digital? Haurem de tornar els diners a les botigues de Castellbisbal o podrem entregar-los la revista en paper? Ho imprimirem en blanc i negre o en color? Podrem editar l’auca que hem fet amb els petits? Queden encara coses per resoldre!

Com ja és habitual, ara és el moment de fer una avaluació del nostre treball i del treball dels companys i companyes de cada grup. Això caldrà fer-ho en el següent enllaç:

Qüestionari d’autoavaluació del projecte

Hi ha algunes persones que encara no han realitzat l’exercici sobre la pel·lícula “Primera Plana. No badeu, perquè ja no teniu més temps per a fer-lo. El trobareu a l’aula virtual del centre, en l’apartat L’hora del cinema. Bona feina!