Assistència a la Jornada Diari Jove

DiariJove

Fotografia: els nostres enviats especials a la Jornada de periodisme

La Jornada Diari Jove, de El Periódico de Catalunya, va reunir fa uns dies a 150 estudiants dels centres que han participat en el Diari Jove, una iniciativa que fomenta el periodisme entre els joves. Van assistir en representació de Les Vinyes dos dels nostres periodistes més actius i compromesos amb la revista “La Verema“: en Diego Arcos i la Laia Tomàs. Naturalment van anar amb Maria Beneyto, l’alma mater de la revista del centre i de la nostra biblioteca.

La jornada, presentada i conduïda pel periodista Pep Puig, va comptar amb la participació de Saül Gordillo, cap de continguts digitals de El Periódico. Tal com informa el diari, “Saül Gordillo va tenir un debat amb els joves al voltant de la socialització de la informació i la consolidació de l’ús de les noves tecnologies. Joves, mestres i professionals del periodisme han reflexionat sobre qüestions com la fiabilitat de la informació, la llibertat d’expressió, el futur de la premsa escrita i la gratuïtat de les notícies.”

No vam recollir cap premi, però hem aprés moltes coses participant en aquesta experiència i hem gaudit d’una jornada molt interessant. Moltes felicitats a tots!