La Verema 2013, projecte trimestral

Hem començat aquest matí el darrer projecte trimestral del curs: la revista La verema, l’anuari 2013. En aquest projecte els alumnes de 1r d’ESO farem tot el necessari per a redactar, dissenyar, il·lustrar, finançar i produir una revista en paper en els propers 15 dies.

Triant els rols experts

En el moment de triar el rol de màrqueting!

Hem presentat el projecte a la biblioteca del centre amb tot l’equip docent i després hem triat els rols a desenvolupar en els grups base.

L’editor, que és el responsable de la redacció final dels textos a publicar. Ha de guiar el procés de documentació i redacció dels articles.

El dissenyador gràfic, que és el responsable del disseny gràfic de la revista. Ha de fer disseny i compaginació de les dues pàgines assignades al seu grup.

L’il·lustrador, que és el responsable dels dibuixos i imatges del tema assignat. Ha de fer les il•lustracions i sel•leccionat les imatges gràfiques dels articles i la publicitat.

El cap de màrqueting, que és el responsable del màrqueting i de trobar finançament publicitari per a la revista. Ha de fer la guia i el contracte per a oferir i contractar publicitat a les botigues i entitats del poble.

Agrupats en 16 equips base, farem una revista de 34 pàgines amb l’ajuda d’experts, documentació, treball de camp, anàlisi de premsa, cinema, etc. Ens en sortirem? Segur que sí!

Seguirem informant… 🙂