Empordanitza’t!

Foto: Esport a la platja!

Vols venir a l’Empordà? Ets una família nombrosa? Un single? Un amant de la cultura? Un afeccionat als esports? Turisme ecològic? Ofertes de tot això i molt més en trobaràs als fulletons promocionals que estem fent els alumnes de 2n d’ESO en el nostre projecte.

La promoció de 2n a l'alberg

Foto de la promoció de 2n a l’alberg

Hem gaudit d’una magnífica estada a l’Empordà, treballant i convivint amb els companys. Un cop fet tot el treball de camp del projecte, treballarem tota la setmana per presentar el producte final: un fulletó promocional de la zona.

Us convidem el proper divendres 24 de maig a les 12.30 h a la presentació del projecte i dels treballs realitzats. Us mostrarem els diferents fulletons elaborats en grup i també uns explicarem l’estada a l’Escala. Ho farem amb els millors Pecha Kucha, uns reportatges fotogràfics amb una explicació llampec de 20 imatges en 20 segons! No us ho podeu perdre!