Projecte trimestral a Empúries

Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà

Al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà

Els alumnes de 2n d’ESO hem iniciat el nostre tercer projecte trimestral, dedicat a L’Empordà i a la realització d’un fulletó promocional de la zona. Després d’una estada de tres dies a l’alberg d’Empúries, cada grup cooperatiu realitzarà un fulletó específicament adreçat a un públic objectiu (target), entre 13 possibles.

De moment estem realitzant el treball de camp. O sigui que ja som a l’Alberg de l’Escala!

Ahir vam estar el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Un paratge magnífic, en plena esplendor com correspon a la primavera. També vam visitar les Illes Medes, tot i que el mar ens va sacsejar de bona manera. 🙂

A les Illes medes

A les Illes Medes

Al vespre vam poder fer de “lladres i serenos”, fent tot de jocs de nit. De moment, ens hem escapat de la pluja…

Avui ens hem llevat amb una mica de pluja, però els més matiners hem anat a còrrer per la platja, a les 7 del matí. I, ja esmorzats, ens disposem a  visitar la ciutat grega i romana d’Empúries. Com podeu veure, no parem!

Seguirem informant!!