Els sis grups finalistes del concurs de percussió corporal

Divendres, a cada classe de primer, vam  fer la presentació dels nostres ritmes creats amb la percussió corporal. Cada grup va ser qualificat pels companys segons els criteris d’avaluació que vam establir.  Amb Maria José, hem calculat totes les puntuacions i hem triat els dos grups més ben situats de cada grup classe.

Així que ja tenim els finalistes pel dia de Sant Jordi! Felicitats a el sis grups i a tots els que heu fet un bon treball.

Us recomano que prepareu bé l’actuació, ja que serà davant de tot l’Institut Escola. Hem enviat, a cada grup finalista, el vídeo que vam fer en la interpretació davant de la classe.  Mireu-lo i milloreu postures, errors, vestuari… Sempre és pot fer millor!

En genera,l us recomanem que assageu bé la part individual, ja que la tornada surt força bé a tothom. Certament és un moment de solista i els nervis, ja sabem, fan la seva feina! En qualsevol cas, no feu cap canvi en la tornada, ja que no hi ha temps per assajar. Consolideu bé el que ja domineu i bona sort.

Que guanyi el millor grup! 🙂

Com? Què no hem dit qui ha passat a la final? Doncs els grups de la foto!!

Finalistes Body Music

Grups finalistes del concurs de percussió corporal