Percussió corporal per Sant Jordi

Percussió corporalHem començat a preparar el concert de Sant Jordi amb els alumnes de 1r d’ESO.

Una part, que ja va sent tradició, és fer el conjunt instrumental que acompanya la cantada de cançons dels nostres companys d’educació infantil. Ho farem en el marc del treball globalitzat que comencem aquesta setmana: Els símbols de Sant Jordi. Així que totes les cançons giraran a l’entorn de Sant Jordi. Bé, originals, originals…  no en som gaire!

Però també seguim treballant la creació musical, després de compondre i interpretar el rap. Ara ens toca fer una mica de percussió corporal, a partir d’un acompanyament que inventarem d’una cançó coneguda. I ho farem de la mà de Maria José Pascual, la nostra “nova” professora de música que està fent les pràctiques del seu Màster de didàctica amb nosaltres.

Ja hem començat, així que hi estem treballant. Aquí si que procurarem ser una mica originals!

De moment hem fet els grups, triat i analitzat l’estructura de les cançons i estem cercant, provant, inventant, assajant… ritmes i timbres corporals. Després els escriurem amb notació musical amb el Noteflight

Maria José i Boris ens han enregistrat una mostra, un exemple per tal que ens inspirem. Diuen que són ells i que van disfressats…

I tu, què creus, que són ells? O que tenen molta barra?