Visita guiada a l’exposició “Els desastres naturals del 1962”

Presentació exposició a les famíliesPanells, sofàs, projectors, altaveus, bancs, cadires, rètols, pòsters, cartells…  Tot quadrat a última hora pels equips que ha coordinat Glòria, la nostra professora de ciències i tecnologia. El guies preparats, després de revisar amb Rosa i Ribamar el seu paper. Els càmeres i directors, hem posat a les quatre sales de l’exposició una mostra del curtmetratge. Tot preparat per la recta final!

Finalment, ha arribat el divendres i els alumnes de 1r d’ESO hem fet la visita guiada a l’exposició a tots els pares i mares que ens van visitar. I també a algun avi i àvia, els protagonistes dels nostres curtmetratges!

Quina gentada. Van venir tantes persones que ens va costar evitar les cues inicials. Però el resultat ha estat molt satisfactori, l’exposició ha estat un èxit i els guies vau fer molt bé la vostra feina. Moltes felicitats a tothom!

No tots els curtmetratges van poder ser exposats, ja que el temps no donava per tant. Haurem de pensar alguna “solució web” per tal que totes les famílies els puguin veure. Ja tenim una altra tasca!

Aquí teniu el reportatge de l’exposició.