Rodatges del curtmetratge

Rols d'experts - Directors i càmeres preparant el rodatgeDesprés de tota la preproducció ha arribat el moment del rodatges del projecte. Aquest cap de setmana tots els grups de treball heu de fer el rodatge amb el testimoni directe de les riuades. Recordeu que la resta la podrem rodar al centre, però que la part de l’entrevista és molt important.

Aquí van uns darrers consells: 🙂

Guionistes: Recordeu d’imprimir el guió i portar-lo al rodatge. És imprescindible per saber què cal fer i tenir a mà indicacions, diàlegs, localitzacions, etc. Us ajudarà a no oblidar cap pla.

Actors: Cal assajar abans les preguntes al vostre avi o àvia, no podem assajar davant de la càmera amb tothom esperant! Compte amb la veu, amb mirar la càmera i amb vestir adequadament: sortiu a la pel·lícula!

Càmeres: No oblideu carregar bé la bateria i col·locar el trípode correctament. Recordeu tots els consells sobre llum, enquadrament i, sobretot, de so. No oblideu de nomenar “els bruts” i portar “els nets” el dilluns!

Directors: Seguiu les indicacions del guió amb seriositat i vigilant els detalls. Rodeu petits fragments i comproveu que el resultat és acceptable. Instal·leu el programa d’edició de vídeos i comproveu-ne la versió (2012).

Vinga, bona feina!