Els desastres naturals de l’any 1962 al Vallès

riuada

Comencem el segon projecte trimestral d’aquest curs: Els desastres naturals de l’any 1962 al Vallès. A partir de l’exposició elaborada per l’Ajuntament de Castellbisbal, realitzarem a 1r i 2n d’ESO un gran projecte en grups cooperatius. Ens respondrem a una gran pregunta: quin va ser l’impacte personal i col·lectiu dels desastres del 1962?

Els alumnes de 1r elaboraran un petit curtmetratge sobre les riuades i els desastres naturals del 1962 i completaran i ampliaran l’exposició de l’Ajuntament. Després de dues setmanes, la presentarem a les famílies i els oferirem una visita guiada.

Els alumnes de 2n elaboraran un producte que decidiran ells, segons les seves pròpies propostes. I un cop finalitzat, n’hauran de pensar un sistema de difusió. 🙂

Proposar, cercar, inventar, planificar, elaborar, comprendre, imaginar, reflexionar, escoltar, escriure, filmar, editar, enregistrar, observar, comentar, exposar, rectificar, pintar, avaluar, acordar, redactar, revisar,  consensuar…

Bona feina a tothom!

 


Presentació del projecte de 1r d’ESO

Més informació en els àlbums del projecte!