Coreografies d’autòmats

coreo

Dijous va arribar el Carnestoltes al centre, després de tota la setmana seguint les consignes dels Passafestes. Amb els petits, en el pati interior, vam esmorzar l’entrepà de truita i la botifarra d’ou. Bé, els pocs que la portaven!!

Després va aparèixer el Carnestoltes, amb la seva marxa i va encarregar-nos poca feina i molta gresca!

I per començar, vam celebrar divendres la Festa del Carnestoltes al centre. Tots els alumnes i professors del centre vam disfressar-nos… d’autòmats!

Així doncs, amb una clau a l’esquena, tots vam participar de la festa. Els grans de l’ESO vam oferir unes coreografies d’autòmats als més petits. Cada grup-classe de 2n d’ESO va coordinar moviments amb diverses músiques repetitives, amb obstinats rítmics i crescendos.

El alumnes de 1r, per la seva part, han estat classificant autòmats a Socials i fent música “autòmata” a classe de música. Cada alumne ha fet la peça amb els sons i ara, caldrà trobar la millor per a il·lustrar la presentació.

Aquí teniu un vídeo amb les coreografies. No us perdeu el final, amb els alumnes d’educació infantil. 🙂

Coreografies Autòmats – Carnestoltes 2013 from Institut Escola Les Vinyes on Vimeo.