La Baixa Edat Mitjana teatralitzada

teatreDes de l’assignatura de socials de 2n d’ESO hem preparat una petita obra de teatre per explicar com es vivia a la Baixa Edat Mitjana. Per representar-la havíem de dur un element (peça de roba o objecte) característic del nostre personatge en aquella època.

Hem buscat la informació a Internet, però no tots ho hem trobat a la primera! Mentre buscàvem la informació hem anat assajant, en dues o tres classes (depèn del grup). Com que tots els alumnes de 2n estem dividits en tres grups a l’hora de fer socials, podreu veure el vídeo tres vegades, una filmació per a cada grup, tot i que l’obra de teatre és sempre la mateixa i només varien els actors i algun detallet.

Tot i això, cada grup vam fer la representació dues vegades, una per als companys de 1r d’ESO, i l’altra per un dels altres grups de 2n. Així cada un de nosaltres, a més de representar-la, també l’hem pogut veure! Esperem que us agradi i que pugueu aprendre alguna coseta!

Sessió de 2n D

Baixa Edat Mitjana teatralitzada 1D from Institut Escola Les Vinyes on Vimeo.

Sessió de 2n E

Baixa Edat Mitjana teatralitzada 2E from Institut Escola Les Vinyes on Vimeo.

Sessió de 2n F

Baixa Edat Mitjana teatralitzada 2F from Institut Escola Les Vinyes on Vimeo.