Intercanvi amb educació infantil

Projecte educació infantil

Els llops a l’ESO!

La setmana passada els alumnes d’educació infantil van venir a l’ESO a explicar-los les conclusions del seu Projecte. Han estat treballant els noms de les classes: els llops, les meduses, els cocodrils, les papallones i les tortugues. Han après moltes coses, són uns experts.

Unes magnifiques explicacions que van fer-nos a les nostres aules d’ESO, acompanyant-se d’imatges i textos breus en les pissarres digitals. També ens vam mostrar uns pòsters grans amb cartolines.  Va ser tot un èxit!

Projecte educació infantil 1

Una bona explicació!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per la nostra part, els alumnes de segon de l’ESO, han presentat un resum de la pel·lícula de la llegenda artúrica i han mostrat alguna escena característica. Tots junts a la biblioteca vam passar una bona estona.

Presentació Llegenda artúrica a educació infantil (2)

A la biblioteca, mirant la pel·lícula de l’ESO.