Tasques finals de l’Herbari virtual 2012!

Grups base analitzant el treball de camp Estem a la recta final del projecte i cal tenir ben clar quines tasques hem de concloure amb les poques hores que ens queden.

Els cartògrafs heu d’afinar els enllaços a les fotografies de l’herbari en el mapa. En Marçal us indicarà com incrustar el codi perquè funcioni. Necessitareu estar loginats a Flickr amb l’usuari del professorat.  Tots els cartògrafs teniu permisos d’edició del mapa: aneu amb compte en esborrar res, que està molt avançat!!! Mapa: http://goo.gl/maps/WfSMR

Els fotògrafs heu d’acabar de pujar les fotografies a l’àlbum de l’herbari. Si ja heu revisat el contingut amb els naturalistes, no deixeu passar cap dia més, ja que hi ha cartògrafs que us esperen. Els que ja heu acabat, cal que ajudeu als reporters a penjar les fotos a l’àlbum del reportatge:  Reportatge herbari virtual 2012 Recordeu de revisar els permisos de visualització i les etiquetes. Boris us assessorarà en aquest tema.

Els reporters heu d’acabar tots els reportatges pendents. La Rosa i en Ribamar us diran quins estan revisats i són aptes per a posar a la narració general del projecte. Recordeu que cal afegir-los al dia corresponent a la web general.  Recordeu que cal “iniciar sessió” per a editar! En la pestanya corresponent de cada dia, cal afegir “publicació nova” per a cada reportatge. Les fotografies caldrà pujar-les o incrustar-les de l’àlbum del reportatge.

Els naturalistes haureu d’acabar les fitxes científiques i desar-les al Dropbox del vostre grup. Caldrà pujar-ne una que haureu triat amb Glòria a la presentació col·lectiva que farem del resultats. Per poder-la editar, heu d’accedir amb l’usuari de Les Vinyes. Glòria us ajudarà amb tot això.

En fi, moltes felicitats a tots pel treball i per l’esforç. Especialment a aquells que heu tirat endavant el grup i heu col·laborat en resoldre les tasques més difícils i les dificultats que han anat sorgint. Recordeu que sintetitzarem tot el treball en la pàgina web que presentarem dimecres als pares: https://sites.google.com/a/ielesvinyes.net/herbarivirtual2012/

Vinga, som’hi!